MAKROBIOTIKA

életmód, táplálkozás, egészség

Címkék

áfonya (2) agar agar (3) alaplé (1) alma (7) almalé (8) amazake (1) árpamaláta (2) bab (1) babérlevél (2) bancha (1) barnarizs (3) bazsalikom (2) bojtorján (2) bor (1) bors (2) brokkoli (4) búza (1) búzadara (3) búzakolbász (1) búzaliszt (1) búzaszirup (2) cékla (2) citrom (8) citromhéj (2) citromlé (2) császármorzsa (1) cseresznye (1) csicseriborsó (3) csicseriborsó liszt (2) cukkini (1) daikon (1) dió (6) durumliszt (1) durumtészta (1) édesburgonya (1) édesség (24) édes rizs (2) eper (1) fagylalt (1) fahéj (6) fehérrépa (5) fehér liszt (6) fejtett bab (1) feltét (5) fenyőmag (1) fokhagyma (12) főzelék (6) fu (1) fusilli (1) gesztenye (2) gyömbér (5) hajdina (3) hal (1) humusz (1) ital (3) juharszirup (1) kakaópor (1) kakukkfű (3) kapor (2) káposzta (2) karalábé (3) karfiol (2) karob (1) karobpor (1) kása (3) kelbimbó (3) kelkáposzta (1) kimpira (1) köles (6) kombu (1) kömény (8) kompót (1) koriander (1) körözött (1) körte (3) krém (6) krémleves (6) krokett (2) krumpli (1) kukicha tea (1) kukoricadara (1) kukoricakeményítő (3) kukoricaliszt (1) kukorica olaj (1) kuszkusz (2) kuzu (6) lasagna (1) lekvár (2) lencse (2) leves (9) lilahagyma (1) majoranna (2) málna (1) mandula (2) mandulavaj (1) mártás (2) mazsola (6) mentalevél (1) metélőhagyma (1) mirin (1) miso (3) mochi (1) muffin (2) napraforgóolaj (2) narancslé (1) nishime (1) nyílgyökérpor (4) ohagi (1) oregánó (1) oregano (1) őszibarack (2) palacsinta (1) paraj (1) paszternák (1) petrezselyem (11) pirospaprika (8) póréhagyma (2) pörkölt (1) puding (5) püré (2) rántotta (1) rizottó (1) rizs (1) rizsecet (1) rizsliszt (9) rizstej (12) rizstejszín (3) rizs szirup (20) rozsliszt (1) sárgaborsó (1) sárgadinnye (1) sárgarépa (17) shiitake gomba (5) shoyu (7) sütőpor (2) sütőtök (7) szegfűszeg (2) szejtán (2) szerecsendió (2) szezámmag (2) szezámolaj (35) szódabikarbóna (2) szójaszósz (2) szójatej (5) szójatejszín (2) tahini (3) tejbegríz (1) tejberizs (1) tejrizs (2) tejszín (1) teljes kiőrlésű búzaliszt (5) tempeh (1) tempura (1) tészta (4) tofu (3) tönköly (1) turmix (1) udon (1) újhagyma (3) umeboshi püré (1) vanília (10) vega mix (5) vöröshagyma (32) vörös lencse (1) wakame (1) zab (1) zabliszt (1) zabpehely (3) zabtej (3) zabtejszín (1) zeller (2) zellerszár (6) zöldborsó (3) zöldségleves (1)

A hosszú élet tudománya, a fiatalodás művészete

Csokipuding

2011.01.06.

Hozzávalók (4 adag lesz belőle):
- 500 ml rizstej
- 3 ek kukoricakeményítő
- 2 ek rizs szirup
- 1 ek kakaópor

Elkészítési idő:
kb. 10 perc

Elkészítés:
A rizstejhez hozzáadom a keményítőt, a rizs szirupot, és a kakaóport.
Folyamatos kevergetés közben felfőzöm.
Poharakba adagolom és hagyom kihűlni.

Tálalás:
Étcsokit reszelek a tetejére.

Címkék: édesség puding kakaópor rizstej kukoricakeményítő rizs szirup

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

http://makrobiotika.blog.hu/api/trackback/id/tr442556891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.